Σάββατο, Απριλίου 02, 2011

....don't fear the reaper.....και αλλες ιστοριες....

 ....and ma sweet rockin' adolescent youth will never stop rollin'....



   "Οταν δεν ειμαστε πληρεις,ψαχνουμε παντα για καποιον που να μας συμπληρωνει.
Οταν,μετα απο μερικα χρονια η καμποσους μηνες μιας σχεσης,βρισκουμε πως ακομα δεν ειμαστε ολοκληρωμενοι ριχνουμε την κατηγορια στους συντροφους μας και ξεκιναμε με καποιον αλλο που υποσχεται πιο πολλα.
Αυτο μπορει να συνεχιζεται επ'απειρον(αλυσσιδωτη πολυγαμια)μεχρι να παραδεχτουμε οτι ενω ενας συντροφος μπορει απλως να προσθεσει καποια γλυκα στη ζωη μας,εμεις οι ιδιοι ειμαστε οι μονοι υπευθυνοι για την προσωπικη μας ολοκληρωση.Κανεις αλλος δεν μπορει να μας την προμηθευσει,το να πιστευουμε το αντιθετο σημαινει να κοροιδευουμε τον εαυτο μας επικινδυνα,σημαινει να προγραμματιζουμε με την πιθανη αποτυχια καθε σχεσης που ξεκιναμε.
Οταν γνωριζονται δυο ανθρωποι και ερωτευονται,παρουσιαζεται μια ξαφνικη μαγεια στον αερα.
Η μαγεια εχει φυσικη παρουσια.Εμεις εχουμε την ταση να τροφοδοτουμε αυτην την αυθορμητη μαγεια χωρις να προσπαθουμε να δημιουργησουμε κι αλλη.
Μια μερα ξυπναμε και βρισκουμε πως η μαγεια εχει χαθει.Σκοτωνομαστε να την φερουμε πισω,αλλα συνηθως ειναι πολυ αργα,μας εχει τελειωσει.Το μονο που μας μενει να κανουμε,ειναι να δουλεψουμε σκληρα για να φτιαξουμε καποια προσθετη μαγεια απο την αρχη.Ειναι σκληρη δουλεια,προπαντων αμα φαινεται περιττη και δευτερο χερι,αλλα αν θυμομαστε πως να την κανουμε,πολλαπλασιαζουμε τις πιθανοτητες μας να κανουμε τον ερωτα να μεινει.
(Δεν ηταν βεβαιη αν αυτη η ιδεα ηταν βαθεια η ρηχη.Ηταν βεβαιη μονο για το οτι ειχε σημασια)
Μετα,σκεφτηκε"Οι μυστικιστες λενε οτι μολις παρατησεις κατι,το εχεις.Μπορει βεβαια να ειναι αληθεια,αλλα ποιος θελει κατι οταν δεν το θες εσυ??"

(και ο Τρυποκαρυδος συνεχιζει να ειναι ενας ανατρεπτικος υμνος στην αγαπη)
....καλημερα σας....

2 σχόλια:

Γιώργος Μ. Βουτσής είπε...

η δυσκολοτερη τεχνη στη ζωη ειναι αυτη η ιδια...η ζωη!
αν θελεις να σ αγαπουν ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ να σ αγαπανε...με τη συμπεριφορα κ τα εργα σου...αλλοιως...ποιος εισαι;...ο Θεός κ απευθυνεσαι σε ηλιθιους πιστους;...ο ερωτας ειναι πιο εξυπνος απο την πιστη.Καλημερα "smart"!

gblue77 είπε...

....καλησπερα αγαπητε μου... :)
...αυτο για εσας....
http://www.youtube.com/watch?v=-BhIB3R3Wk8&feature=feedu